Matrači 120x200

Filtri Slēpt filtrus 12preču kategorijā

Laba nakts atpūta ir nenovērtējama, un dziļš, mierīgs miegs ir tas, ko vēlas ikviens. Kas var būt labāks par to, ja no rīta pamosties atpūties un piepildīts ar enerģiju? Mūsu 120x200 cm matrači ir rūpīgi izstrādāti un ražoti tā, lai nodrošinātu jūsu komfortu miega laikā.

Lasīt pilnu aprakstu

Matraču veidi

Dažādi matraču veidi - atsperu, poliuretāna putu, lateksa, atmiņas putu matrači

Matraču izvēle tirgū ir patiešām plaša, un katram matraču veidam ir savas unikālas īpašības un priekšrocības.120x200 matrači, kas ir pieejami dažādos veidos, sniedz iespēju atrast ideālu variantu, ņemot vērā personiskās vajadzības un miega paradumus.

Atsperu matrači ir pazīstami ar to stingrību un izturību, nodrošinot klasisku miega pieredzes sajūtu un lielisku ķermeņa atbalstu.

Poliuretāna putu matrači ir elastīgi un pielāgojami ķermeņa formai, nodrošinot komfortu un samazinot spiedienu uz dažādām ķermeņa daļām. Šis matraču veids ir īpaši populārs, pateicoties tā cenas pieejamībai un universalitātei.

Lateksa matrači, kas ir pazīstami ar savu dabiskumu un elastību, piedāvā augsta līmeņa komfortu un ir draudzīgi alerģiskiem cilvēkiem, jo dabiskais latekss ir izturīgs pret putekļu ērcītēm un mikrobiem.

Memory (atmiņas putu) matrači ir mūsdienu tehnoloģiju pielietojums miega jomā. Tie pielāgojas ķermeņa temperatūrai un svaram, vienmērīgi sadalot spiedienu un samazinot kustības sajūtu, kas ir īpaši piemērots pāriem. Memory matrači ļauj justies tā, it kā jūs maigi apskauj, nodrošinot neaizmirstamu komfortu un atslābināšanos.

Izvēloties 120x200 matraci, ir svarīgi ņemt vērā ne tikai matrača veidu, bet arī savus miega paradumus, veselības stāvokli un personiskās komforta vēlmes. Katrs matrača veids piedāvā atšķirīgas priekšrocības, tāpēc ir svarīgi atrast tādu, kas vislabāk atbilst jūsu personiskajām vajadzībām.

Lasīt vairāk Slēpt
Padomi, kā izvēlēties matraci

Mīksts, vidēji ciets un ciets matracis - kādu izvēlēties?

Izvēle starp mīkstu, vidēji cietu un cietu matraci var būt liels izaicinājums, jo katrs matracis atbilst dažādām miega vajadzībām un personiskajām vēlmēm. Ir svarīgi ņemt vērā dažus galvenos faktorus, piemēram, gulēšanas pozu, ķermeņa svaru, veselības stāvokli un to, kas jums ir ērti.

Mīksti matrači ir ideāli tiem, kuriem patīk sajūta, ka matracis pielāgojas ķermenim. Tie ir īpaši ērti tiem, kas guļ uz sāniem, jo mīksts matracis mazina spiedienu uz atsevišķām ķermeņa daļām, piemēram, gurniem un pleciem. Taču pārāk mīksts matracis var nesniegt pietiekamu atbalstu, it īpaši tiem, kas guļ uz muguras, kas var izraisīt muguras un kakla sāpes.

Vidēji cieti matrači nodrošina perfektu atbalsta un komforta līdzsvaru. Tie ir laba izvēle, kas piemērota daudziem, it īpaši tiem, kas guļ dažādās pozās. Šie matrači sniedz pietiekamu atbalstu mugurkaulam, vienlaikus nodrošinot komforta sajūtu.

Cieti matrači ir ieteicami cilvēkiem, kuriem nepieciešams labāks atbalsts, it īpaši tiem, kuri cieš no muguras sāpēm vai ir lielāka svara. Cietais matracis palīdz uzturēt pareizu mugurkaula stāvokli, kas var būt ļoti svarīgi veselīgam un mierīgam miegam.

Izvēloties starp mīkstu, vidēji cietu un cietu matraci, ir svarīgi atcerēties, ka personiskā komforta sajūta ir subjektīva. Tas, kas vienam cilvēkam ir ērts, citam var būt neērts. Tāpēc, ja iespējams, ieteicams izmēģināt matraci pirms pirkšanas. Tas palīdzēs jums labāk saprast, kurš cietības līmenis jums ir piemērotākais, ņemot vērā jūsu miega paradumus un fizisko stāvokli.

Kā izvēlēties 120x200 cm matraci?

Miega poza

Jūsu miega poza ir viens no svarīgākajiem faktoriem, izvēloties matraci. Tiem, kas guļ uz sāniem, parasti piemēroti ir mīkstāki matrači, kas mazina spiedienu uz gurniem un pleciem. Guļot uz muguras, ieteicami vidēji cieti matrači, kas atbalsta dabisko mugurkaula izliekumu, bet tiem, kas guļ uz vēdera, labāk piemēroti ir cietāki matrači, kas nodrošina pietiekamu atbalstu, lai izvairītos no muguras sāpēm.

Ķermeņa svars

Jūsu ķermeņa svars ir svarīgs faktors, izvēloties matraci. Smagākiem cilvēkiem var būt nepieciešams stingrāks matracis, lai nodrošinātu nepieciešamo atbalstu, bet vieglākiem cilvēkiem var būt piemērotāks mīkstāks matracis, kas pielāgojas ķermenim.

Cietības līmenis

Matrača cietība ir subjektīva lieta, kas atkarīga no personiskajām vēlmēm. Dažiem cilvēkiem patīk sajūta, ka viņus maigi apskauj mīksts matracis, citi dod priekšroku stingrākai atbalsta sajūtai.

Matrača veids

Ir dažādi matraču veidi, ieskaitot poliuretāna putu, atsperu, lateksa, atmiņas putu un hibrīda matrači. Katrs no tiem piedāvā atšķirīgas īpašības, piemēram, komforta līmeni, atbalsta stiprumu un izturību.

Izmērs

Matrača izmēram jāatbilst jūsu gultai un guļamistabas izmēram. Pārliecinieties, ka matracis ir pietiekami liels, lai jūs varētu ērti gulēt, bet ne pārāk liels guļamistabai. Ja meklējat 120x200 cm matraci, tad, visticamāk, tas atbilst jūsu tāda paša izmēra gultai.

Veselības stāvoklis

Ja jums ir muguras vai kakla problēmas, izvēlieties matraci, kas nodrošina nepieciešamo atbalstu. Daži matrači ir īpaši izstrādāti, lai mazinātu noteiktu veselības problēmu simptomus.

Matraču cena

Matraču cenas tirgū var ļoti atšķirties, ņemot vērā daudzus faktorus, piemēram, materiālus, ražošanas tehnoloģijas, zīmolu un pārdošanas stratēģijas. Parasti vislētākie matrači ir tie, kas izgatavoti no poliuretāna putām, pateicoties vienkāršajam ražošanas procesam un materiāliem.

No otras puses, augstākas kvalitātes matrači, piemēram, no lateksa vai atmiņas putām (memory foam), parasti ir dārgāki. To cena paaugstinās dabisko materiālu izmantošanas, sarežģītākas ražošanas tehnikas un ilgāka kalpošanas laika dēļ. Hibrīdmatrači, kas apvieno atsperes ar putām vai lateksu, arī ir vieno no dārgākajiem variantiem, piedāvājot uzlabotu komfortu un atbalstu.

Jāatzīmē, ka cena ne vienmēr tieši atspoguļo matrača kvalitāti. Dažreiz jūs maksājat vairāk par zīmolu vai papildus funkcijām, kas ne vienmēr ir nepieciešamas jūsu personiskajām vajadzībām. Tajā pašā laikā pārāk lēts matracis var būt zemākas kvalitātes un nesniegt nepieciešamo komfortu vai atbalstu, kas var negatīvi ietekmēt jūsu miega kvalitāti un veselību ilgtermiņā.

Izvēloties matraci, ir svarīgi atrast līdzsvaru starp kvalitāti un cenu, ņemot vērā savas personiskās vajadzības, veselības stāvokli un budžetu. Dažreiz ir vērts investēt līdzekļus dārgākā matracī, lai nodrošinātu labāku miega kvalitāti un ilgtermiņa ieguvumus veselībai.

Lasīt vairāk Slēpt
Bērnu matrači

120x200 cm matrači bērniem

Matrači ar izmēru 120x200 cm ir lieliska izvēle bērnu istabām. Šāds izmērs nodrošinās pietiekami daudz vietas augošam bērnam un garantēs, ka matracis kalpos ilgi, pat pusaudža gados. Šis izmērs sniedz komfortu un brīvību kustēties miega laikā, kas ir īpaši svarīgi augošiem bērniem. Turklāt 120x200 cm matracis ir pietiekami liels, lai tas būtu ērts arī viesiem, ja bērnistaba dažreiz tiek izmantota kā viesistaba.

Izvēloties matraci bērnam, ir svarīgi pievērst uzmanību ne tikai izmēram, bet arī matrača kvalitātei un materiāliem. Vērts izvēlēties hipoalerģiskus un gaisu caurlaidīgus materiālus, lai nodrošinātu atbilstošu ventilāciju un veselīgu miega vidi. Svarīga ir arī matrača cietība - tam nevajadzētu būt ne pārāk mīkstam, ne pārāk cietam, lai nodrošinātu pietiekamu atbalstu bērna augošajam ķermenim.

Pievērsiet uzmanību arī matrača izturībai un vieglai kopšanai. Bērnu matrači bieži tiek lietoti intensīvāk, tāpēc ir svarīgi, lai matracis būtu viegli tīrāms un noturīgs pret traipiem. Daži matrači nāk ar noņemamiem un mazgājamiem pārvalkiem, kas atvieglo to kopšanu.

Beigu beigās, 120x200 cm izmēra matracis bērniem ir ieguldījums viņu veselīgā augšanā un labā nakts atpūtā, nodrošinot pietiekami daudz vietas un komfortu. Pareizi izvēlēts matracis palīdzēs nodrošināt, ka bērns guļ ērti, kas ir svarīgs faktors veselīgai attīstībai un labai pašsajūtai.

Lasīt vairāk Slēpt